Yogishorty

dinsdag 7 april 2015

Chocolade boekweitcream

 
 
Twee weken geleden plaatste ik een foto van mijn chocolade boekweitcream op Instagram. En omdat deze foto zoveel enthousiaste reactie kreeg (inmiddels staat hij zelfs als ontbijtkeuze op het menu van de bed en breakfast van Retreat Yourself op Ibiza!!) deel ik hier nu het recept met jullie. Het is inmiddels mijn favoriete ontbijt, maar het is ook ideaal als lunch mee te nemen naar je werk.
 
Voor 1 portie heb je nodig:
- 1/3 cup boekweit
- 2/3 cup amandelmelk
- 1 eetlepel cacao
- 1 eetlepel kokosrasp
- 1 banaan
 
Bereiding:
Week de boekweit een nacht in de amandelmelk. Voeg 's morgens alle ingrediënten samen en blend in de keukenmachine tot een egale mousse. Eventueel kun je de mousse nog versieren met kokosvlokken, nootjes of cacaonibs.

1 opmerking: